Redan?

Inte trodde jag att den skulle komma redan... snön, men i morse när jag tittade ut så låg den där, så vit. Efter frukost och kaffe åkte Alva och jag ut till Lotus. Han fick ett litet pass i manegen. Inte så långt pga att de bytt botten och det är lite mjukt, så vi har kortat ner passen lite. När vi kom tillbaka så gjorde vi iordning Lotus och idag fick han på sig sitt nya täcke, perfekt en kylig dag som denna.
 
Sötaste💕
 
Idag på eftermiddagen åkte vi ut till torpet. På vägen dit stannade vi till vid affären "Äppelmynta", som jag berättat om innan, där de har sååå mycket fint!  På Äppelmynta köpte jag nya blommor till Skogsbacka. Jag kände att det faktiskt var dags för Mårbackapelargonerna att få flytta in till källaren i stan. De måste få lite vila tills det är dags att komma upp i värmen igen.
 
Ute i torpet hade det snöat ordentligt. Ca 1 dm hade det kommit. Snön på landet är så mysig. I stan är den mest bara smutsigt...
 
Mysigt!
 
Blommorna från Äppelmynta blev toppen!
 
Idag har vi bara tagit det lugnt. Jo, lite fix har det blivit. Jag har fixat iordning i fönstrena med de nya blommorna och svärtat järnspisen. Idag blev det också premiär att elda i järnspisen för hösten. Så mysigt och värmen som blir är sååå skön!
 
 
Nej, nu ska jag kolla "Cirkus Bagge" som vi spelat in.
 
Kram Malin