Små meddelanden.

Vissa dagar kan det vara tufft på jobbet, eller hur... Det är väldigt stressigt, smått kaos, ja ni vet, så är det överallt. När man jobbar som lärare kan det ibland komma någon liten elev med något. Som idag, när jag stod och samlade ihop elever till bussen som skulle ta dem till simhallen. "Här... du måste öppna nu!" Jag tog emot det vikta pappret som var ihoptejpat med en liten tejp och öppnade...
 
Så himla gulligt och så glad jag blev! De är fantastiska alla mina elever!
 
Idag efter jobbet hamnade jag en stund i soffan tillsammans med en kopp kaffe innan det var dags att åka till Lotus. Idag stod hoppning på schemat eftersom Alva och Lotus ska tävla i helgen. De ska göra två starter, 1m och 1.05m, ingen större skillnad kan man tycka men 1.05m är en bra klass inför 1.10m och det är inte ofta de finns, så därför blir det en sådan start. Ikväll gick det i varje fall superbra! Han blir så lycklig när han får hoppa. Lotus är grym! Han är så hinderklok så kommer de lite tokigt så räddar han situationen och hjälper Alva.💕 Han är så fantastisk på alla sätt och vis! 
 
 
Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Jag tittade på "Svenska Hollywoodfruar" där skämskudden fick åka fram när Anna Anka skämde ut sig. Herregud, vuxna kvinna, att bete sig så!
 
Nej, nu ska jag försöka komma i säng och kanske hinna titta lite på Netflix.
 
Ha det gott alla!
 
Kram Malin