Tappade hakan helt :)

I morse ringde klockan tidigt för idag hade jag morgonfodringen. När jag gjort iordning mig kollade jag mobilen som jag alltid gör och då, när jag kollar instagram så ser jag att Tomas Ledin delat mitt foto på honom på hans instagramkonto plus facebook. Snacka om att jag tappade hakan!😀 Jag blev såklart jätteglad! Vilken grej! Jag älskar fotot på honom och det är så roligt att han själv gillar det.
 
 
Det här har jag glatt mig åt hela dagen! Så jäkla kul!😊
 
Morgonfodringen gick bra som alltid. När den var klar åkte jag hem och åt. Därefter åkte jag och Alva tillbaka till stallet för idag var det dags att åka och hoppträna med Lotus. Idag tränade de för Zara Tyrstam. Lotus var pigg och glad som alltid när det är hoppning. Helt underbart att se hans glädje! Träningen gick toppen och nu är det träning på torsdag innan det är dags för tävling på lördag i Linköping.
 
Duktig kille!
 
I kväll har vi firat Johan som fyller år i morgon eftersom vi jobbar bägge två. Nu tänker jag inte göra mer idag. Det känns att vi ställde om klockan inatt. Jag är allt rätt trött nu, klockan är snart 23 gamla tiden.
 
Hoppas ni har haft en bra dag!
Kram Malin