Hiss eller diss?

Som ni ser har bloggen bytt utseende. Jag har länge velat byta och det är alltid lika läskigt, men idag tog jag tag i det. Detta syns bara om ni läser bloggen på datorn. Hiss eller diss? Lämna gärna en kommentar!
 
I förrgår beställde jag mat till Lilleman på nätet. Jag trodde knappt att det skulle hinna komma hem innan helgen men idag när jag ätit lunch så plingade det till i mobilen om att Postnord levererat ett paket. Jag kikade ut genom ytterdörren och där stod paketet!
 
 Så snabbt och helgen är räddad, plus att jag sparat in på pengar. Maten levererades fraktfritt dessutom. Bara plus!
 
Nu ser jag fram emot helgen. I morgon ska Alva hoppträna igen och då är det för Zara. Det ska bli så kul för Zara är toppen! Det blir inte så regelbundna träningar för Zara nu eftersom hon arbetar på Strömsholm, så det gäller att passa på när hon kommer hit.
 
Därefter blir det Skogsbacka. Jag längtar ut på landet så det värker i kroppen!
 
På söndag är det dags för val. Jag ber er bara tänka igenom vad ni röstar på... tänk igenom en, två, gärna flera gånger. Ställ er frågan, kan jag stå bakom flera punkter som det här partiet står för? Jag har ännu inte bestämt mig för vad jag ska rösta på, men jag vet vad jag inte ska rösta på.
 
I morgon blir det tidig morgon. Dags för morgonfodring 💞
 
Kram Malin och glöm inte att klicka på hjärtat gilla-💟