Höstpyssel

publicerat i Allmänt, Lotus WL, Skogsbacka;
Det är nog längesedan jag sovit så dåligt som jag gjort den sista tiden. Jag drömmer och rör om med jobbet något fruktansvärt. Häromnatten låg jag och grömde om gem... "jag måste flytta gemen" var det enda som ekade i mitt huvud ha, ha, ha. Det beror på att barnen i skolan har gem i sina svenska bokstavsarbetsböcker för att de lätt ska hitta var de ska jobba. När det är ny bokstav måste gemet flyttas och därför drömde jag om detta. I natt var jag igång igen och drömmarna blev bara tokigare och tokigare. Så i morse när klockan ringde hade jag inte sovit många timmar. Varför jag ställt klockan berodde på att det var dags för morgonfodring i stallet. Kvart över sju var jag på plats och serverade frukost. Vid 08.20 kom Alva och hennes pojkvän Hampus till stallet. Det var dags att fixa iordning Lotus inför hoppträningen för Zara.
 
Tittut!
 
Taggade inför dagens träning!
 
Träningen gick super. Lotus var så pigg och glad och hade lite svårt att lyssna på Alva ibland, men överlag så var det riktigt bra. Nu ska de träna på lydnad och hoppa lite till innan tävlingen nästa helg.
 
 
Efter att ha fixat iordning mig efter träningen så åkte jag och köpte blommor på en blomaffär här i stan. Eftersom jag hade fullt upp på förmiddagen idag så hade jag inte möjlighet att köpa blommorna när affären var öppen. Men det gjorde inget eftersom man kan handla där när det är stängt. Visst, det är begränsat urval, men det fanns det jag ville ha och betalade gjorde jag genom att swisha. Så smidigt och bra!
 
Blommorna följde med ut till Skogsbacka där jag fixade iordning så det blev lite höstfint. Den gamla grindstolpen i svängen upp mot torpet fick en blomma. Den är så fin den gamla grindstolpen.
 
Stolparna precis vid infarten fick också var sin ljung.
 
Bordet vid entrén fick också sin beskärda del av höstblommor. En ljung, en kål och en silverfall. Nu är det riktigt höstfint i torpet.
 
Ikväll har vi grillat. Så gott! I sommar har vi inte grillat något här i torpet eftersom det har varit så varmt och torrt. Innan det blev grillförbud så grillade vi inte ändå, pga av torkan och rädslan att det skulle ta eld någonstans. Ja, tänk vilken sommar det var...
 
Efter lite strul med att få fart på glöden så blev det riktigt bra. Grillmästaren lyckades igen och just nu är jag sååå mätt!
 
Nu ska jag bara njuta av lugnet och hoppas på att jag ska sova gott i natt.
 
Kram Malin💟

Taggar: Höstblommor, Lotus WL, SWB, Torp, ljungshandelsträdgård;

Kommentera inlägget här :