Nu är det verkligen höst!

publicerat i Lotus WL;
Nu är det verkligen höst! 13 grader idag och så tog jag trekvartsbyxor till jobbet, jag förstår inte riktigt hur jag tänkte😂 I morgon blir det långbyxor!
 
Det är inte ofta jag unnar mig något, men det händer ibland. Jag var i behov av en ny stalljacka, lagom fodrad till hösten. Nu såg jag en annons där ett klädmärke reade ut höst/vårjacka så jag beställde hem en jacka och idag hämtade jag ut den på posten. Det är alltid lika nervöst med jackor. Jag har ofta problem med att de inte räcker till i armar eller över ryggen, men denna passade perfekt och var så skön! Jag älskar detta klädmärke! Jag tycker de har så mycket fint men kläderna kostar mycket så det gäller att passa på när det är rea.
 
 
Jackan har tre bra fickor, varm skön mudd i slutet på ärmarna, luva som går att ta bort om man vill och den är lätt, varm och skön.
 
Jag tog jackan till stallet ikväll. Tanken var att Alva och Lotus skulle hoppa lite. Vi hann precis värma upp och ta några språng sedan började det regna. Då trimmade Alva honom i dressyr istället för hoppa gick inte. Plaskblöta gick vi till slut tillbaka till stallet. Alva kände sig nöjd, för Lotus var riktigt duktig idag och lyssnade bra på sin ryttare. Hur jackan klarade regnvädret... toppen! Den höll tätt😀
 
Ikväll hamnade jag framför youtube och gammal musik från 80-90-talet. Vilka minnen🙂 Ni som var med på den tiden, har ni någon favorit?
 
Nej, nu är det dags att ladda inför en intensiv dag i morgon!
 
Kram och god natt!
Malin

Taggar: UHIP;

Kommentera inlägget här :