Tävlingsdag

publicerat i Allmänt, Lotus WL;
Idag var det dags för höstens första tävling. Vi kom i väg den tiden vi tänkt och körningen till Vreta gick bra, men fy vad läskigt det är att köra motorväg 😱! När vi kom fram märkte vi att klassen var framskjuten pga av omstarter i klass 1 och efteranmälningar i Alvas klass. När vi kom fram fick Lotus hö och vatten och vi gick därefter och kollade på tävlingarna och tog oss lite att äta. Vi har aldrig varit och tävlat på Vreta, Alva har ju koll på hur det ser ut där eftersom hon går gymnasiet där. Oj, vad stort och fint det var! Framridningen var riktigt stor, framhoppningen också och även banan. Underlaget var perfekt!
 
Till slut var klassen innan Alvas klass slut och vi kunde gå banan och göra iordning Lotus. Banan var bra med lite kluriga hinder och vägar. Alva red fram och hoppade fram och bara en liten, liten stund innan hon skulle in så åkte en tjej av på framhoppningen, illa, så Alva och tjejen efter Alva fick hoppa banan. Därefter blev det paus och väntan på ambulans... Hur gick det nu då för Alva och Lotus WL?
 
 
Jo, de fick till en toppenrunda! De nollade både i grunden och omhoppningen! Så duktiga! Sedan blev det en väntan, för ambulansen var på väg. Det tog lång tid innan ambulansen kom men Vreta löste det bra och fixade framhoppningen på framridningen en stund bara för att komma igång igen med klassen. Till slut var klassen slut och det visade sig att Alva och Lotus WL blev placerade! De kom 8:a av 39 startande! Riktigt bra!
 
 
 
 
Det är riktigt kul att vara igång igen! Nu satsar vi vidare mot några tävlingar till som vi har planerat in i höst.
 
Ikväll är vi rätt slitna och har bara tagit det lugnt. I morgon ska jag åka till torpet en sväng och bara njuta.
 
Hoppas ni har haft en bra lördag!
 
Kram Malin 💕

Taggar: Hopptävling, Lokal hopptävling, Lotus WL;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lillemor lorentzon:

Så duktiga Alva o Lotus var och så roligt att få se skolan där Alva går

Svar: Ja, det var de verkligen! Så kul att ni kom!
Malin Lorentzon

Kommentera inlägget här :