Måndag.

Idag har det verkligen varit måndag! Ni vet en sådan där måndag som likaväl kunde hoppats över. De är jobbiga, men nu är den gjord så nu kan det bara bli bättre. Det ska bli riktigt skönt att få vara ledig på onsdag.
 
Efter jobbet idag tog jag lite kaffe och en macka, sedan höll jag på att somna i soffan, men lyckades att ta mig upp och byta om till stallkläder innan jag slocknade helt🙂. Ikväll tog jag stallet själv eftersom Alva har slutprov i matematik i morgon och var tvungen att plugga. Det passade mig perfekt efter måndagen som var idag😃. 
 
Jag mockade, fixade mat, tog in Lotus och borstade honom och gjorde iordning honom för att ta en sväng ut i skogen. Det var så skönt! Fåglarna kvittrade, solen höll på att gå ner, perfekt återhämtning.
 
Så vackert ute nu!
 
 
Nu ska jag lägga mig och ladda batterierna tills i morgon.
Hoppas att ni har haft en bra start på veckan!
 
Kram Malin💕
#1 - - Hanna Karlsson:

Men vilket underbart avslut på en mindre härlig dag. Finns det någon bättre terapi (förutom pilates, :-P ) än att få komma ut på hästryggen. Vet inte vad det är med just måndagar men de är ofta så galet sega och allmänt jobbiga.

Svar: Ja, det blev riktigt bra! Pilates har jag aldrig testat :) Undrar också varför måndagar alltid känns extra tuffa.
Ha en fin Valborg!
Malin Lorentzon

#2 - - Anita:

Åh, håller verkligen med dig... Det är SÅ fint ute nu! Njuter varje dag när jag är ute med hästarna över att naturen är så vacker! Kram

Svar: Ja, helt underbart! Hoppas du får en fin valborg!
Kram
Malin Lorentzon