TBE

Gott & Blandat / Permalink / 0
Igår var det en helt galet hektis dag så tyvärr fick bloggen stå tillbaka. Direkt igår efter jobbet så åkte jag ner till sjukhuset och tog den tredje TBE-vaccinationen. Nu ska jag inte behöva ta den förrän om tre år igen. Det känns så bra att ha tagit vaccinationen, visst det kostar en hel del (värt vartenda öre om man tänker på vad som kan hända), men nu kan inte de små otäckningarna smitta mig med denna eländessjuka. Jag tycker att TBE är riktigt otäckt och tänker man på att räcker med en enda smittad liten fästing som kan ge mig sjukdomen så känns det ännu bättre att vara vaccinerad.
 
 
Direkt efter vaccinationen åkte jag hem och åt, sedan vidare till stallet för jag och Lotus hagkompis ägare skulle åka och hämta ensilage. Jag hann precis fixa klart stallet när det var dags att åka. Vi fick med oss en bale var hem och när vi kom hem var det "bara" att lasta av... ca 500 kg/st... Vi var tre som försökte först. Vi fick av dem från transporterna därefter blev det värre, så jag fick ringa hem och dra ihop lite folk så till slut så var de på plats. Tjohoo vad bra vi var!💪💪 Tack alla för hjälpen!
 
Jag kom inte hem förrän sent så det blev inte mer gjort igår. Idag blir det mycket jobb efter jobbet. Självklart blir det stallet, men nu innan har jag suttit med bedömningar och kommer fortsätta med det efter stallet sedan. Nej, ett lärarjobb slutar inte bara för att jag går från skolan... 
 
Kram Malin💕
Till top