Vilken dag!

Idag på förmiddagen tog jag med mig matsäck, Lilleman och åkte ut till Skogsbacka igen. Inte vill jag sitta i stan om jag inte behöver! När jag kom dit tog jag tag i projekt "flytta pallkragar".
 
Här är de utan den översta pallkragen, för som vanligt kommer jag på att fota lite sent.
 
Pallkragarna som jag ska odla i står på ett helt ok ställe, men där har jag kommit på att vi skulle kunna bygga en uteplats. Så nu kände jag att det var dags att flytta på dem. Det fick bli dagens styrkepass. Jag jämnade till marken där de ska stå från och med nu. Därefter plockade jag bort den översta pallkragen och la dem på plats. Sedan var det bara att sätta igång med att lasta jord. Det blev några vändor med skottkärran, men till slut så var det klart.
 
 
Efter det blandade jag i häst skit som jag sparat i en hög från i somras. Så nu ska det väl bli krut i jorden😆
 
Celinne och Lotus bidrag 💩💩
 
Nu ska jag bara bestämma mig för vad jag ska odla. Jag har fått lite tips på instagram, men är det någon här som vill tipsa på vad jag kan odla, lämna en kommentar!
 
Jag har varit ute i stort sett hela dagen. På förmiddagen blev det kaffe på uteplatsen, sedan jobb med pallkragarna innan det var dags för lunch, även den intogs på uteplatsen. Så underbart skönt ute.
 
Ikväll har vi varit i stallet och Lotus har fått röra på sig. Han var fin och fräsch i kroppen efter tävlingen i helgen. I morgon ska vi iväg en sväng. Det ser vi fram emot. Berättar mer i morgon.
 
Ha det gott alla och kom gärna med odlingstips!
 
Kram Malin💕
#1 - - https://siliiins.blogg.se:

Perfekt med gratis gödsel! :)

Svar: Ja, visst är det 😁 Bara jag inte tog för mycket 😆
Malin Lorentzon

#2 - - Emilia Pettersson:

Skönt att äntligen kunna vara ute och pyssla! Blir nog superbra!

Svar: Ja, det här har man längtat efter, att vara ute utan att frysa 😊 Tack! Ja, vi får hoppas att det blir bra.
Malin Lorentzon

#3 - - @quizkurre:

Fin blogg du har här. Kul att få följa den...

Svar: Tack! 😊
Malin Lorentzon