Fika och tapeter

Gott & Blandat, Inredning / Permalink / 1
Nu är fredagen här och jag njuter. Som en elev sa idag "Fröken behöver vara ledig" ha, ha, ha. Tänk så rätt han hade. Efter jobbet gjorde jag några ärenden, åkte hem en kortis för att sedan åka upp på stan igen för fika med en kompis. Det fick bli en morotskaka och kaffe och kakan var sååå god! Dessutom kändes den ju lite nyttig, det var ju morötter i.😉
 
Idag har vi varit och hämtat hem tapetprover. Det är dags att tapetsera om hallen här nere. Vågar knappt skriva det, men vi har aldrig tapetserat om där. Det är samma tapeter som när vi flyttade in för 17 år sedan😳, så det är verkligen på tiden.
 
 
Vi är inte så händiga någon av oss så det har inte blivit av. Jag tycker dessutom att det är riktigt jobbigt att ha hantverkare här hemma för det är alltid en oro att katterna ska smita ut. Nu ska det i varje fall bli väldigt kul att tapetsera om. Vi väljer inte några dyra tapeter utan de som är lite billigare. Det kommer bli en ljus tapet eftersom hallen är rätt mörk. Men vad svårt det är! Ska man ha mönster eller inte, färg eller inte.... Vad tycker ni? Har ni någon favorittapet som ni kan tipsa om? Det skulle vara väldigt roligt om ni ville göra det. 
 
Nej, nu är det dags att göra iordning den obligatoriska fredagstacosen. Det ska bli gott!
 
Hoppas ni har haft en fin fredag!
 
Kram Malin💕
#1 - - Carola:

Har haft samma tapeter i hela huset sedan vi byggde (2002) De är enfärgade i neutrala färger. Vi har inte tröttnat och tänker inte tapetsera än på ett tag 😊 Jag tror man tröttnar fortare på mönster.

Svar: Ja, risken finns att man kanske gör det. Nu har jag hittat en med mönster. Vi får se om jag vågar...
malinlorentzon.se

Till top