Veckan rusar fram

Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 1
I morse när jag skulle åka till jobbet så fick jag ta på mig jackan. Det var riktigt svalt ute. Jobbet har rullat på bra idag. Lite möten, mer fix inför skolstarten, fika med goa kollegor och lunch på stan. Det känns som om jag börjar få koll på läget lite smått. I år har jobbstarten varit riktigt bra för vi har fått bra med tid för "eget arbete". Så är det inte alltid och då blir det stressigt.
 
Nu när jag har börjat jobba igen efter semestern så hinner jag inte så mycket som jag skulle vilja. Jag skulle t.ex. vilja fota mer, fixa hemma mer...  Den här veckan är det i stort sett jobbet och därefter stallet. Ibland är jag sugen på att gå ner i tid, men har du klass är det i stort sett omöjligt. Du måste ändå göra samma arbete fast då på mindre arbetstid och då blir allt bara stressigt och den biten behöver jag inte, så det är bättre att köra på. 
 
Som sagt så blev det stallet ikväll. Lotus har fått sånt steg i traven, helt galet häftigt. Det blev ett dressyrpass ikväll och han gjorde ett riktigt bra jobb. Så fin lille plutten!
 
 
I morgon är det redan torsdag och veckan rusar verkligen fram. Idag var första dagen som jag kände mig riktigt trött på morgonen så det är nog allt dags att lägga sig nu.
 
Hur har ni haft det idag? Jag hoppas ni har haft det bra vad ni nu har gjort.
 
Kram Malin💕
#1 - - jessica:

Vilken vacker häst!! Och bild!! Ibland går livet fortare än annars men det känns som (för mej) att om man bara får tid att andas då och då så går det bra. Kram!

Svar: Tack!!! Ja, det gäller att hitta de där pauserna i vardagen. Jag har stallet som min återhämtning. Så skönt! Kram!
malinlorentzon.se

Till top