Min söndag.

Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Amerigonordic, Lotus WL, Skogsbacka, Torp, uteritt / Permalink / 1
Go kväll i stugorna! Hur har ni det såhär på söndagskvällen? Här håller vi på att fixa till det så att vi kan ta in granen. Har ni tagit in granen än?
 
I morse vaknade jag med ryggont. Skit också! Nu hade jag legat lite fel så nerven kommit i kläm igen... Det gick över efter ett tag som tur var. Alva har jobbat idag så idag tog jag stallet själv och red ut en ordentlig sväng på Lotus. Så mysigt! 
 
 
 
 
 
Han är världens snällaste att rida ut på. Lotus bara lunkar på och vi tar gärna en galopp. Det är underbart att fräsa fram och känna vinden i ansiktet. Jag tror Lotus är lika lycklig som jag då. 
 
Under vår tur tittade solen fram en stund. Så skönt! Nu är det bara några minusgrader och snö som saknas. Hoppas verkligen att det kommer snart.
 
I eftermiddag åkte Johan och jag till Skogsbacka. Där hade en mus fångats i en av fällorna och det luktade döden!!! Jag trodde jag skulle spy! Jag tog råttfällan med musen i, andades genom munnen för att inte känna luktne men råkade andas genom näsan en gång så jag klöktes så tårarna rann hahahah. Jag halvsprang ut och slängde den på komposten. Johan fick skura rent... Har ni någon gång känt hur en död mus, som legat en vecka, luktar? Det är hemskt! Jag tycker det är så ledsamt att de tar sig in och går i fällorna, men utan fällorna skulle de förstöra alldeles för mycket. Det räcker med att de i år har bitit sönder en matta i vardagsrummet, rivit ur jord i blomkrukor och bajsat på en massa ställen. Det är så ofräscht! 
 
 
Efter städning så fikade vi och bara tog det lugnt. Så skönt!
Ikväll kom ryggontet tillbaka igen, men jag tror att jag lyckats få loss på den igen. Sån tur! Lite jobb har det blivit ikväll inför den sista arbetsveckan innan jullovet. Åh, vad jag längtar tills på fredag. Det ska bli riktigt skönt med lite ledigt. 
 
Kram Malin💕
 
#1 - - Linnéa:

Hej!
Vad kul att få vara ute och rida!

Svar: Hej! Ja, det är toppen!
malinlorentzon.se

Till top