Tom box.

Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 1
Hej svejs! Hur har ni det där ute? Idag har det varit en jobbdag som har varit överfull med jobb. Jag avslutade med ett långt möte och har inte hunnit det jobb som jag brukar göra, men det är det utgångsläget jag har inför i morgon och det kommer gå bra det med. Jag tänker inte stressa upp mig. Allt löser sig!
 
Idag har ryggen strulat igen men jag lyckades få loss på eländet när jag kom hem och kunde stretcha och lägga mig i soffan. Då lossnade det, så skönt! 
 
Ikväll har jag tagit hand om stallet, Alva var iväg på annat. När jag kom ut så såg det tomt ut i boxen, men när jag gick fram så låg Lotus ner och vilade. 
 
😍
 
Det är första gången på dessa två år som vi haft honom som jag sett honom ligga ner. Annars har man sett spår av att han legat ner som spån i manen och svansen och att underlaget i boxen blivit tillplattat där han legat.
 
Jag gick in till honom i boxen och myste en stund och han hade det så gott. Jag klappade och kliade honom och till slut lade han ner sig helt och hållet. 
 
 
Till slut resta han på sig och jag kunde sätta igång med mockningen. Idag blev det en ordentlig rengöring och in med två nya balar med spån. Det var poppis vill jag lova, för innan jag åkte hem så rullade han sig. 
 
 
Det var allt en trött Lotus idag och jag tror nog att han kommer att sova väldigt gott i natt, nybäddat och allt. 
 
Dessa långa arbetsdagar blir det inte mycket mer än jobb och stall... 
 
Hoppas att ni har haft en bra start på veckan! 
 
Kram Malin💕
#1 - - Anita:

Men gulle då! <3

Svar: Ja, så himla go ❤️
malinlorentzon.se

Till top