Fredag och virus

Det här sportlovet har verkligen varit sååå skönt! Ibland kan jag längta efter tiden då jag inte jobbade heltid utan var ledig en dag i veckan. Det var riktigt bra! Som det är nu, med klassansvar och allt vad det innebär att vara mentor, så fungerar det inte, men det funkar bra idag med heltid. Nu är det bara helgen kvar innan jobbet drar igång igen på måndag. På söndag är det dags för pay and jump i Gottlösa hos Lilja. Men det är knappt man vågar åka nu pga EHV-1 viruset som härjar. Det är så otäckt! Alla som ska vara med på payandjumpen på söndag är uppmanade att tempa sina hästar i morgon lördag samt söndag innan man åker för att se så att alla hästar är friska. Hoppas verkligen att alla gör det! Det måste bli ett stopp på det här viruset nu!
Ikväll gick Lotus ett pass i ridhuset och var riktigt fin. Nu har han börjat fälla ordentligt också. Våren är verkligen på gång!
Idag har det annars varit en riktigt bra dag. Jag vaknade i och för sig väldigt tidigt, vid sju, men samtidigt är det riktigt skönt att ligga kvar och dra sig och somna om en liten stund. Lyxigt! Stallet gjorde jag på förmiddagen för på eftermiddagen väntade trevligt fika. En riktig brakfika blev det och det var så skoj och trevligt att sitta ner och prata.
Idag när jag var inne på blogg.se fick jag se att min blogg var med på topplistan, om bara för en stund, men det var så kul att se😄 Tack till alla er som gillar mina inlägg! Det är ni som gör att jag kommer in på blogg.se:s "Mest gillade".💓
Hoppas ni har haft en bra fredag! Nu ska jag kolla klart filmen "Suicide squad".
Kram Malin💕