Innebandy och navelpiercing

publicerat i Gott & Blandat;
Idag har G spelat sportlovscup i innebandy och killarna har spelat riktigt bra. I morgon väntar två matcher till så vi får hoppas på lika bra spel i morgon med.
I morgon kommer klockan att ringa väldigt tidigt närmare sagt 05.00!😲 I morgon ska jag följa med Alva till skolan och det ska även Lotus få göra. Enda gången det funkar är när jag är ledig och Alva har stalldag så det får bli i morgon. Det ska bli riktigt kul och på schemat ska det vara markarbete. Perfekt, för det är vi dåliga på. Ikväll har vi fixat iordning allt så det ska gå så smidigt som möjligt i morgon.
Idag har Siri äntligen fått göra sin navelpiercing. Hon gjorden en i höstas men den satte de så snett så hon tog ut den. Nu var det gamla hålet läkt så nu blev det som sagt äntligen gjort. Det blev så snyggt! Hade jag varit ung och haft en fin mage som hon har, hade jag också gjort en jag med. Nu är det inte så. Jag är över 40 år gammal och om jag skulle ha en navelpiercing så skulle jag få leta fram den om jag skulle se den. Magen blir liksom sådan efter tre barn 😄
Nej, nu ska jag lägga mig. Klockan ringer som sagt jättetidigt i morgon.
Kram och god natt!
Malin💕

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av http://siliiins.blogg.se:

Kul med så bra spelat :)

Svar: Ja, han är så duktig! 😊
Malin Lorentzon

Kommentera inlägget här :