Ludd och lyckohjul

Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 0
Igår kväll var det helt hopplöst att somna! Jag var helt klarvaken och sista gången jag tittade på klockan så var den 00.30! Då blev jag stressad över att jag inte kunde sova. Till slut så somnade jag och idag har jag funderat på varför jag inte kunde sova, men nu har jag kommit på det! Fullmånen! Det är ju fullmåne nu, så det var inte så konstigt att jag inte kunde sova. Jag brukar känna av månen lite grann, men nu är månen extra nära oss så det kanske är därför jag kände av den extra mycket.
I dessa fällningstider har Lotus, som säkert många andra hästar, fått skav av t.ex. tyglarna. Nu har han fått lite skav av bröstan så häromdagen skickade jag efter ludd. Idag kom det på posten så ikväll satte vi dit ludden.
Det är riktigt smidiga ludd med kardborr på så de är hur smidiga som helst att sätta på bröstan. Nu får vi hoppas att det blir bättre med skaven.
Förutom stallet ikväll har jag jobbat lite. En sammanställning av Skolverkets bedömningsstöd i matematik ska fyllas i så det har jag pysslat med. Sedanm måste jag bara tipsa om detta lyckohjul som jag tänkt använda mig av i skolan.
Med det kan man hitta på så mycket roliga saker i klassrummet. En tjej som hittat på många olika saker till lyckohjul är Emma Widegren. Ni kan hitta massor av tips, inte bara till lyckohjul utan även andra tips på hennes sida Wideung
Nej, nu är det dags att lägga sig. Jag hopps verkligen att jag kan somna ikväll.
Kram Malin💕
Till top