Uteritt idag igen.

publicerat i Gott & Blandat, Lotus WL;
Alva är fortfarande sjuk så jag fick ta Lotus idag med 😀 Jag hade tänkt gå upp till ridhuset men natten till idag hade det kommit ännu mer snö, så det fick bli favorit i repris idag. Det fick bli en uteritt! Så mysigt!
Vi började med att skritta ordentligt i snön. När vi kom till en väg travade vi en bit tills vi kom fram till en av våra galoppbackar. Där satte vi av i full galopp! Lotus körde ner huvudet och skulle börja bocka och bralla av glädje men jag manade på honom framåt, så då dundrade vi iväg. Vilken lycka! Kunde inget annat än skratta på hans rygg! Vi var nog lika lyckliga bägge två den stunden, just där och då, när vi for fram i galopp så snön yrde😆.
Vi fortsatte sedan hemåt i skritt, först en bit på vägen och därefter in i skogen igen. Det gäller att ta tillvara på dessa fina vinterdagar.
Det är en sådan lycka att ha en häst som Lotus!💖 Jag kan fara iväg i galopp utan att han gör några större bus, vilket känns skönt. Att fara fram i galopp ger en sådan kick och lycka. På Lotus kan jag känna mig trygg när jag rider ut. Idag träffade vi på en liten skogstraktor i skogen och han brydde sig inte utan knatade förbi trots att den stod med motorn på. Så skönt!
Nu ska jag ladda inför en ny arbetsvecka. Den sista innan sportlovet.
Hoppas ni har haft en bra helg!
Kram Malin💕

Taggar: Amerigo, Amerigodj, Amerigosaddles, uteritt;

Kommentera inlägget här :