Äntligen!

Idag på förmiddagen började snön att falla. Så mysigt! Tyvärr verkar det bli plusgrader så frågan är hur länge snön kommer få ligga kvar... För min del så får den allt ligga ett tag så att det är ljust och rent ute.
Idag på förmiddagen åkte vi till stallet och fixade. Alva red och Lotus var finfin😍
Idag när blötsnön föll så var Lotus täcke blött, inte igenom, men ändå, idag var en perfekt dag för honom att få på sig sitt nya Horseware Amigotäcke😀 Det är ett sånt här täcke som har ett innetäcke som man kan byta. Innetäckena finns i olika tjocklek så man kan byta efter hur kallt det är ute. Bra, eller hur!?
Är det inte så kallt ute så plockar man bort innetäcket och har ett perfekt regntäcke🙂 Vi hade ett sånt täcke till vår förra ponny också och var supernöjda då också.
Vi kom hem perfekt tills det var dags för världscuphoppning på TV:n.
Lite senare kom mina föräldrar förbi och jag fick hjälp av min mamma att stryka gardiner, vilket jag ogillar. Nu ÄNTLIGEN är julen bortstädad! Det är så skönt! Nu var jag riktigt trött på julen! Nu börjar jag istället bli lite sugen på att skaffa nya gardiner till vardagsrummet. Vi får se.
I morgon är det dags för en ny arbetsvecka. Det ska bli kul att träffa barnen igen. Nu är batterierna någotsånär laddade😊 Hoppas att ni har haft en bra helg!
Kram Malin💕