Axxas Little Star

För ca 10 år sedan köpte vi vår första ponny, en liten dartmooreponny vid namn Axxas Little Star eller kort och gott Star som vi kallade honom. En fantastisk liten ponny som var perfekt som förstaponny. Helt underbar! När Alva till slut växte ur honom så flyttade han till min gamla barndomskompis inte långt ifrån stan. 
Alva & Star
Vi har länge pratat om att åka och hälsa på honom och idag blev det äntligen av! Det var en pigg liten 26-åring som vi träffade i stallet. Åren har satt sina spår hos Star och han har blivit lite mer grå i ansiktet, åren har satt sina spår hos oss med. Hos mig finns de grå stråna också😂. 
Naturligtvis hade vi med oss godis till honom. Det blev många klappar och kramar💓
 
Star har det så bra och han är en riktigt fin 26-åring. Han har en riktig lyxbox och en massa kompisar. Jag är så glad att han fick det så bra. Det blev en riktig toppeneftermiddag där tårarna var nära att komma flera gånger. Star kommerr alltid ha en särskild plats i mitt hjärta!
Nej, nu ska jag slappa i soffan en stund. Ikväll ska jag bli bjuden på mat av Alva och Hampus!💕
Kram Malin💕
#1 - - http://siliiins.blogg.se:

Men ååh, blir alltid så glad när dom äldre hjärtana fortfarande håller sig så pigga å fina över lag! Det värmer i hjärtat :) kul att få hälsa på, kram

Svar: Ja, visst är det fantastiskt! Han har det verkligen toppenbra, han kan inte ha det bättre!❤️
Malin Lorentzon