Bra start på veckan.

Första jobbdagen på vårterminen är avklarad och i morgon kommer alla små juveler. Det ska bli så kul att träffa dem igen! Underbara ungar! Som alltid känns det som om tiden inte räcker riktigt till när man börjar bara dagen precis innan skolstart. Dessutom var det föreläsning ända fram till lunch, efter lunch ett kort möta på skolan. Till slut kunde vi sätta oss ner och planera. Tiden bara rusade iväg men det löser sig efter hand. Jag tänker inte stressa upp mig. Vi får väl se vad kroppen säger om det. Vissa saker styr man inte riktigt över. I varje fall, i morgon smäller det och de viktigaste personerna på jobbet kommer, alla elever.🙂
Idag var Alva själv ute i stallet när jag jobbade. Hon jobbade Lotus och han hade varit så fin! Så roligt att få ett sånt sms på jobbet. Härligt! Det var också lite skönt att inte behöva stressa ut till stallet efter jobbet utan ta det lite lugnt och jobba med det sista hemma inför i morgon. Alva och jag åkte inte ut förrän senare och fixade det sista.
I morgon ska Lotus få nya skor så då blir det vila. På onsdag ska han få jobba lite igen inför vårterminens första träning för Tord Westergren. Det ska bli superkul att komma igång med den igen efter jullovet. Vi har börjat kika lite på tävlingar framöver. Det ska bli så kul! Först måste vi bara fixa licenserna.
 
Hoppas ni har haft en bra start på veckan! Jag har lovat mig själv att försöka komma i säng lite tidigare än jag brukar så det är nog dags att ta tag i den biten nu.
 
Kram Malin💕