Freeeedag!

publicerat i Cocker Spaniel, Gott & Blandat, Lotus WL;
Tänk att det är fredag igen och så skönt det är! Jag ser verkligen fram emot helgen! Igår blev det inget inlägg. Orken fanns inte och dessutom så hade Alva hoppträning för Tord så det blev en sen kväll.
Det var ännu en riktigt bra träning. Lotus hoppar grymt bra. Visst några bommar föll på banhoppningen. Det berodde på att Lotus genade med vägen med bakdelen, han var inte riktigt rak innan hindret. Där ska Alva tänka på att trycka ut honom med skänkeln. Nu när det börjar bli lite högre hinder blir ridningen mer noggrann för att det ska bli felfritt. Roligt och utmanande! 
Igår kom också magsjukan på besök här hemma. Siri fick superont i magen på eftermiddagen sedan dröjde det inte länge förrän det tog fart. Som tur är så har vi två toaletter. Hon har den ena och vi den andra. Vi får hoppas att det stannar med att det är bara hon som får det. Jag hatar verkligen magsjuka!😱
Ikväll har vi annars bara tagit det lugnt. Tacos har det självklart blivit och ett glas vin. Så gott! En riktigt go fredag! Vi har även sett Skavlan där "Wahlgrens" var med. De är ju helt underbara! Finns nog inget program jag kan skratta åt så mycket som jag gör när jag ser "Wahlgrens". Ni måste se serien "Wahlgrens" om ni inte gjort det innan. Ett litet tips såhär på fredagskvällen🙂
Nej, nu ska jag slappa en stund i soffan innan det är dags att lägga sig. I morgon bir det att gå upp skapligt för i morgon väntar hoppträning för Zara.
Kram på er!
Malin💕

Taggar: Cocker, Cocker Spaniel, Lotus WL, Tord Westergren;

Kommentera inlägget här :