Inte idag heller.

Ett möte på jobbet gjorde att jobbet drog över idag. När jag kom hem fick det bli lite kaffe och en macka och ännu mer jobb... Till slut var det dags att hämta Alva vid tåget och då fick det vara bra med jobb för idag.
Idag fick jag inte bort några julgardiner heller, jag får satsa på morgondagen och hoppas att jag inte är för trött efter jobbet då😴
Ni som har häst, har era hästar börjat bli känsliga i pälsen nu? Lotus har fått lite skav av tyglarna så för någon vecka sedan satt vi på fårluddet på tyglarna. Idag satte vi dit skydd på förbygeln, på den remmen som går mellan frambenen, så att han inte ska få skav där.
Måste vara riktigt skönt att ha detta på för tänk själva att ha något som skaver. Måste vara gräsligt oskönt. Ikväll fick Lotus jobba ordentligt eftersom det blev vila igår pga nya skor och i morgon väntar hoppträning för Tord Westergren.
Nej, nu har jag lite att fixa med innan det är dags att lägga sig. Förresten, några frågor till er. Vad skulle ni vilja läsa mer av på bloggen? Är det något ni tycker är roligare än annat? Är det en bra blandning på innehåll? Lämna gärna en kommentar här på bloggen, inte FB, för för försvinner den efter ett tag.
Hoppas ni har haft en bra onsdag!
Kram Malin💕
#1 - - Zorina:

Jag tycker det är kul att följa Dej/Er.Kram

Svar: Vad kul! 😊 Kram
Malin Lorentzon

#2 - - Anita:

Vill också börja ta bort julen hemma... Men inte blivit av än...!! Haha kommer så mycket annat emellan hela tiden :(

Svar; Jaa det blir en till liten shettis i familjen här till helgen redan :D

Svar: Tänk att det alltid kommer något emellan ha, ha. Märkligt det där 😁 I helgen måste julen bort här. Så spännande med shettisen! Lycka till med den!
Malin Lorentzon