Mycket häst denna söndag.

Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 0
Ännu en fantastiskt fin vinterdag! Helt underbart väder eller hur! Idag har Lotus fått hoppa lite. Målet den här säsongen är att börja starta 1.10m, men vi kommer inte göra det förrän det känns bra. Det är en sak att hoppa 1.10m hemma och en helt annan sak att göra det på tävling. På tävling är hindrena maxade på alla sätt och vis, det är svårare, en anspänning finns hos både ryttare och häst m.m. Nej, vi tar det som det kommer. När vi är redo så är vi redo. Vi ska ha en kul säsong och inte en massa stress och press.
Idag gick det riktigt bra och det känns verkligen som om att Alva och Lotus WL är på gång. Det är så kul! Vi skulle gärna hoppa lite mer men det är svårt nu på vinterhalvåret att få till hoppningen i ridhuset eftersom man på vardagar inte får hoppa och på helgerna är det ofta massor med folk. Vi får försöka lägga upp jobbet så bra som möjligt efter de förutsättningar vi har.
Idag har det blivit mycket häst. Det är det annars med i och för sig, men i eftermiddags var det världscuphoppning på TV:n. Ikväll var programmet "Min sanning" och där var Peder Fredricson med. Vilken fantastisk hästkarl det är. Så sunda och bra tankar. Han är verkligen en stor förebild för mig inom hästsporten.
Nu väntar ännu en spännande vecka. Att jobba som klasslärare trodde jag aldrig skulle vara så kul som det är. Visst, vissa perioder är det så stressigt så man mår allt annat än bra men överlag så är det toppen.
Hoppas att ni har haft en bra helg och kunnat njuta av solen.
Kram Malin💕
Till top