Nyttigare i år.

Nej, än har inte julgardinerna kommit ner. Idag har det varit långdag på jobbet och därefter åkte vi till stallet. Orken har helt enkelt inte funnits, så vi får se om jag kan ta tag i gardinerna i morgon.
Lotus fick nya skor idag. Både vanlig brodd och brodd i tån så nu kan det frysa på ordentligt. Lotus får nu riktigt bra fäste om det skulle bli ishalka. Däremot är det viktigt att tänka sig för när man ska binda upp honom i skospiltan, när man vänder runt honom, att ta det lugnt så att han inte fastnar i med hovarna och vrider sig. Jag funderar på om det är tredje eller fjärde vintern vi har tåbrodd. I varje fall så är det riktigt bra och nu när jag väl börjat så vill jag inte vara utan.
Idag har det också varit första dagen på terminen. Det var ett gäng förväntansfulla, pigga och glada barn som kom till skolan idag. Det har varit en toppendag. Så roligt att var igång igen. Fast jag måste erkänna att jag är rätt slut när jag kommer hem. Det tar nog en vecka att komma in i tempot igen.😁
Efter stallet och kvällsmat så blev det lite jobb innan det var säsongsdags för "Mandelmanns". Så roligt att programmet är tillbaka igen. Det är ett av mina favoritprogram!
Nu när det är nytt år så har jag bestämt mig för att äta lite nyttigare. Ikväll fick det bli en tonfisksallad och jag blev så mätt. Det var iofs ingen liten sallad 😂
 
Nej, dags att krypa i säng och hoppas på att dagens huvudvärk försvinner tills i morgon.
Kram och go´natt!
Malin💕