Shoppingtur.

Idag gjorde vi en tripp, först till sadelmakare Tiljanders i Boxholm, där nya stigläder inhandlades.
Därefter styrde vi vidare mot Sharpman i Hogstad. Tänken var att hitta en förbygel till Lotus. Det gjorde vi!
Så nu kommer sadeln att förhoppningsvis ligga mer på plats än innan. Tanken var att det var det vi skulle ha, men eftersom Alva är i stort behov av nya ridstövlar så tittade vi på det och hittade ett par superfina stövlar, ett par DeNiro. Alva provade och det slutade med att vi beställde hem ett par. Det tar ca 8 veckor tills de är i butiken men på den tiden så kanske jag hinner spara ihop lite pengar😆 eller vad tror ni?!
När shoppningen var klar åkte vi vidare till Max i Mjölby och unnade oss var sin god meny! Max hamburgare är verkligen så mycket godare än McDonalds! Vad tycker ni? 
I eftermiddag hade vi insläppet i stallet. Alva tog en liten sväng på Lotus så han fick röra på sig för igår var vi på hoppträning för Julia igen. Den här gången stod banhoppning på schemat. En tekniskt svår bana som de gjorde riktigt bra! Här nedan följer ett litet hopklipp från träningen.
Julias träningar har verkligen varit superbra och vi hoppas verkligen att vi kan fortsätta att hoppa för henne i vår. Vi ska bara se hur det går att få ihop det med skola och jobb.
Nej, nu ska jag kolla klart klassikern "Hajen" på TV. Har ni sett den? Man blir inte särskilt badsugen efter att ha sett den...
Kram Malin💕
Gillar ni mina inlägg, så glöm inte klicka på härtat.