Blåsig söndag.

Idag åkte vi än en gång till Mantorp för att hopptävla. Det var mycket sämre väder idag än igår och det blåste riktigt mycket stundtals. Framridningen och framhoppningen gick bra. När Alva sedan fick komma in på banan kom en sådan vindby att flera hinder blåste omkull och Lotus blev jättespänd. Det var helt galet och något sådant får absolut inte hända på en hopptävling! De fick vänta och i högtalarna ropade de att de skulle samla grus i plastpåsar och sätta ut på hinderstöden så det tog en stund. Till slut var det Alva och Lotus tur men då gick han inte fram som han brukar, det kändes som om han var osäker pga hindrena som blåst omkull, så han vek av på första hindret så Alva åkte av. Läkare och sjuksköterska var snabbt på plats och gjorde en undersökning. De var helt fantastiska! Det var som tur var inget brutet, "bara" mjukdelsskador och så hade hennes knä fått en smäll. Vi är glada att det inte var värre. Vi lägger fokus på tävlingsdagen som vi hade igår och går vidare.
 
Senare i eftermiddags åkte vi ut till Skogsbacka. Det blev inte mycket gjort för min del. Vi fikade, såg till korna som går där ute, vattnade inne och sedan sov jag. Det har varit två intensiva dagar som tog ut sin rätt. Det är underbart att vara där ute. Fåglarna kvittrade så högt att det hördes in🙂
 
 
Ikväll har jag jobbat lite. Nu väntar sista veckan för terminen för alla barn. Det är inte klokt vad fort det har gått. Jag hoppas att det blir en bra vecka. Sista veckan kan bli jobbig för många elever då det ofta inte är som vanligt.
 
Hoppas ni får en bra start på veckan!
 
Kram Malin💕