En hel del gjort!

Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 0
 
Idag har jag fått en held del gjort. Först skjutsade jag Gustav till fotbollen. När jag kom hem tog jag tag i trimningen av Lilleman. Nu är det så skönt för nu kan jag trimma honom utomhus och slippa allt håret inne. Ett storarbete blev gjort! 😃
 
Innan lunch åkte jag och handlade mat till i stort sett alla djuren. Kattmat, hundmat, hästmat och mat till hönorna som flyttar till torpet snart. Så typiskt att allas mat tog slut på samma gång. Så om ni undrar vad jag lägger en stor del av mina pengar på så kommer svaret här...
 
 
När all mat var inhandlad så åkte jag till stallet och fixade det. Idag väntade hoppträning för Alva och Lotus WL för Zara och det var lite tight med tiden, så jag fixade lite i förväg.
 
Väl hemma igen åt jag lunch och jobbade lite. Senare på eftermiddagen var det dags för hoppträning för Alva och Lotus. Det var ett tag sedan de hopptränade för Zara. Tyvärr har det inte alltid passat med tiderna och någon gång vet jag att vi varit och tävlat, men idag kunde vi. Så kul!
 
 
Alva och Lotus gjorde en riktigt bra träning. Han var pigg och väldigt taggad. Det är inte så konstigt eftersom det oturligt nog blev två vilodagar istället för en. Nu ser vi fram emot tävling på midsommardagen i Aneby. De ska tävla 1m, pga det som hände på Mantorp sist så går vi ner en klass för att förhoppningsvis få ett bra avslut innan Lotus ska på sommarbete.
 
Hoppas ni har haft en bra dag idag!
 
Kram Malin💕
Till top