Hur vågad vågar man vara?

Inredning, Samarbete / Permalink / 3

Detta inlägg är ett samarbete med Golvshop

Som många av er följare vet så går vi i renoveringsfunderingar här hemma. Vi behöver byta fönster men något annat som också är väldigt slitet är vårt köksgolv. Vi har många husdjur däribland Lilleman som är cocker spaniel och hans klor nöter verkligen på golven. En annan sak som inte är så rolig är det stora brännmärket som finns i själva matsalen.

 
Det är ett brännmärke efter en doppvärmare i ett akvarium. De förra ägarna till vårt hus städade ur sitt akvarie, lade doppvärmaren på golvet utan att dra ur kontakten och ni förstår själva vad som hände. När de var och städade ur akvariet i badrummet började det lukta bränt och när de kom ut i köket höll golvet på att ta eld! Det brännmärket har vi kvar än. Det kanske kan vara på sin plats med ett nytt golv nu framöver ha, ha, ha.

Jag har varit inne och kikat på vinylgolv på Golvshop. Det golvet vi har nu är väldigt ljust så jag är sugen på något mörkare… inte för mörkt bara. Det finns många olika utseende på golven. Det finns vinylgolv som ser ut som sten,  vinylgolv som ser ut som trägolv,  golv med olika sorters mönster, ja massor med olika snygga golv.

 

Sedan är det hur modig man är… Mönster kan vara så fint men jag är väl av den försiktigare typen så jag håller mig nog till träliknande eller stenliknande golv, eller... Det golv vi lägger in är något som vi ska tycka om i flera år och inte tröttna på alltför fort. Ja, vi får se hur vågade vi vågar vara.

Vad hade ni valt för golv? Hade ni varit modiga och tagit något med mönster eller hade ni tagit något mer neutralt? Lämna gärna en kommentar!

Kram Malin💕

#1 - - Erika:

Jag har ett av de stenliknande på salongen och det är ganska ”förlåtande” om man inte hinner städa varje dag 😉 och det har legat i snart 6 år i en miljö där man går med ytterskor på och ser inte slitet ut än 😊

Svar: Det låter toppen! Jag är faktiskt lite inne på det. Städa hinner man ju inte precis varje dag 😊
malinlorentzon.se

#2 - - Anonym:

Älskar dig mamma❤️💓💛🧡

Svar: Jag älskar dig med!❤️❤️❤️
malinlorentzon.se

#3 - - Ulrika:

Hej, Jag har den som ser ut som grå stenar i mitt hus nästan genomgående på hela undervåningen. Perfekt när man har en massa djur då det inte blir repor och dom inte hörs så mycket när dom springer omkring + att det är lätt att göra rent :)

Svar: Det kommer förmodligen bli ett sådant golv hos oss också. Verkar så praktiskt och bra! 👍🏼
malinlorentzon.se

Till top