Så sött!

Igår när vi åkte till Skogsbacka så fick jag hjärtat i halsgropen. En bra bit framför bilen stapplade ett litet rådjurskid. Jag skrek i bilen "Bromsa, bromsa" och vi hann få stopp på bilen precis innan vi var framme vid kidet. Den kan inte ha varit gammal med tanke på att den hade lite svårt med balansen när det gick och var tvungen att stanna till emellanåt.
 
Så fantastiskt söt!
 
Vi stannade till vid vägkanten så att ingen annan bil skulle komma för nära. Passade på att ta ett kort och jag fick zooma ordentligt. Orginal fotot är här nedanför, fotot här ovanför har jag zoomat i datorn...
 
 
Rådjursmamman stod längre in i skogen, där den vita cirkeln är. När kidet gick ner i diket åkte vi sakta därifrån.
 
I Skogsbacka tog vi det lugnt och fikade. Vi fixade lite i trädgården och i landen.
 
Det är så vackert där ute nu och det blommar för fullt. Alla möjliga olika sorters blommor kommer det upp.
 
 
 
I min lilla kryddhörna har också gräslöken fått sin plats. Det här blir toppen! Jag ska skaffa lite mer kryddor som t.ex. oregano, timjan, dragon.
 
 
Vet ni något som jag längtar till i sommar.... jo, loppisar! Loppisar är så roligt att åka på och i sommar hoppas jag att vi kan komma iväg på flera stycken. Jag älskar gamla prylar och det är perfekt här i mitt torp. Visst lite nytt kan man skaffa sig, men att styla med bara en massa nya saker tycker jag förstör charmen. Återanvändning är också något som är viktigt i den tid vi lever i nu. Vi måste vara rädda om vår jord och vårt klimat!
Vad tycker ni om loppisar?
 
Ha det gott alla!
Kram Malin💕
#1 - - Tess:

Vi upplevde samma sak igår fast med en älgkalv. Tyvärr såg vi inte till mamman nånstans, men hoppas de återförenades! <3 Vi fick i alla fall älgkalven av 100-vägen och in vid en avfart.

Svar: Vilken tur att ni kunde hjälpa den. Så otäckt när de små förvirrar sig!
Malin Lorentzon

#2 - - Tess:

Blev fel i adressen i min kommentar så gör en till, ifall ni vill kolla på den lilla älgkalven också :-)

Svar: Absolut!😊
Malin Lorentzon

#3 - - bylijo.se:

Jag gillar verkligen att återbruka. Jag har haft så mycket annat för mig och har den senaste tiden inte hunnit gå på loppisar. Jag hoppas jag får mer tid för det i sommar.

Svar: Ja, vi får hoppas på en riktigt bra loppissommar!
Malin Lorentzon