Underbar nationaldag

Foto, Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Permalink / 1
Vilken fin nationaldag vi har haft idag! Vädret har varit helt fantastiskt! I eftermiddags så åkte vi ut till Skogsbacka. Perfekta stället att fira nationaldagen på om du frågar mig.
 
 
Vi fikade i skuggan under björken, rensade i landen och tog en tur ner till sjön. Johan gjorde årets premiärdopp medans jag och Gustav doppade fötterna. Det var riktigt skönt i vattnet och säkert minst 18 grader.
 
I björken som vi satt och fikade under bor familjen talgoxe. Så mysigt att det bor fåglar i holken som vi fått i present av min bror. 
 
 
Sädesärlan jobbade också hårt med att skaffa mat...
 
 
Det blommar för fullt i Backen nu. En rosbuske som var nästan helt igenväxt med kirskål när vi köpte torpet har kommit igång riktigt ordentligt nu när kirskålen hålls i schack. Små ljusrosa rosor...
 
 
 
Vi har även lite lupiner i trädgården. Dem får man hålla i schack så att de inte tar över precis. Jag tycker de är riktigt vackra. Vad tycker ni? Dessutom finns de i så många färger.
 
 
Även ackleja blommar i alla möjliga olika färger. En klar favoritblomma hos mig. Jag älskar att den finns i så många olika färger och blommorna är så vackra.
 
 
Nu längtar jag så grymt mycket tills jag flyttar ut dit på heltid i sommar. Den bästa tiden på året!
 
Hoppas att ni har haft en fin nationaldag och kunnat njuta av sommarvärmen!
 
Kram Malin💕
#1 - - Anita:

Verkligen kanonväder!! :D

Svar: Ja, riktigt varmt och skönt!
malinlorentzon.se

Till top