En skön söndag

Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Permalink / 0
Tänk vad helgerna går fort! Fredagen bara njuter man, hela helgen ligger framför en. Därefter kommer lördagen som bara rasslar till och sedan är det söndag. Den går inte särskilt sakta den heller utan kvällen kommer rätt snabbt och så sitter man där igen och undrar lite "vad sjutton hände"😂. Summa kardemumma så har det varit en bra helg. Idag sov jag inte lika länge vilket gjorde att jag slapp huvudvärk. "Inget ont som har något gott med sig" som sagt. På förmiddagen åkte vi till stallet och idag hoppade Alva och Lotus. Idag var det väl ett av de mindre bra passen, inte för att det var dåligt på något sätt. Man får se till att lära sig av dessa pass också. 
 
Efter middagen åkte vi ut till Skogsbacka. Det är fortfarande lite snö kvar där ute. Fåglarna fick en massa ny mat, vi vattnade, fikade och hade det lugnt och skönt. Jag tog en liten promenad och kameran fick följa med.
 
 
 
 
Här är pallkragarna som ska få flytta på sig till en annan plats i trädgården. Jag tror det kommer bli riktigt bra när det blir klart. Just nu ser de inte mycket ut för världen.
 
 
 
Nu väntas det kyligare dagar igen framöver, jag som längtar efter lite vårvärme! Vi får hoppas att det är den sista kylan som kommer.
 
Nu är det dags att ladda inför en ny arbetsvecka. Hoppas ni har haft en fin söndag!
Kram Malin💕
Till top