Kalas-söndag

Jag hade tänkt att ta mig en liten sovmorgon idag men det gick inget vidare. Jag vaknade tidigare än jag tänkt och sedan snurrade mittt huvud med en massa jobb. Jag blir så trött på mig själv. Varför kan jag inte bara koppla av!😫
 
Efter frukosten åkte jag ut till stallet. Idag fick Alva ledigt. Vi skulle bort mitt på dagen och jag ville gärna ta stallet tidigt, så jag lät henne ta en ordentlig sovmorgon. Hon pendlar tidigt till skolan varje dag i veckan så jag tyckte att hon var värd en sovmorgon. Det var skönt att komma ut till stallet. Vädret var väldigt växlande, ena stunden sol, andra stunden regn. Riktigt vårväder. Efter alla stallsysslor gjorde jag iordning Lotus för en uteritt. I början av turen höll vädret uppe, men efter ett tag kom regnet, men när jag sitter där på hästen så gör det absolut inget.
 
 
Mitt på dagen åkte vi ut till min bror och hans familj. Där var det dags för kalas för Ebba och Olle. Det bjöds på korv med bröd och till efterrätt marängtårta och glasstårta.
 
Finaste Ebba💖
 
Finaste Olle💖
 
Sedan blev det såklart en massa valpmys med lilla Nässla. En sådan underbar liten valp! Jag blir sååå valpsugen.
 
 
 
Om det inte blir en cocker nästa gång så blir det en Shetland sheepdog.
 
Ikväll har Gustav och jag haft mamma-son-mys💞 Vi tittade på "Sune i Grekland" och satt och mös till filmen under en filt. Så mysigt!
 
Helgen är slut och den har varit riktigt bra! Hur har er helg varit?
 
Kram Malin💕
#1 - - Lillemor:

Vilka fina bilder du tar det här varit en toppenhelg men jag ska erkänna att jag är lite trött efter allt men vad gör väl det

Svar: Tack! 😊
Malin Lorentzon