Lite lyx i vardagen

Igår när jag var hemma från jobbet så beställde jag lite produkter från Rituals. Jag gjorde beställningen på förmiddagen och idag kom den med posten! Vilken service! Så grymt snabbt!
Jag beställde en refill av bodylotion, en bodymist och en duschcreme, alla i doften "The Ritual of Ayurveda", som är min favorit. Jag beställde också en handcreme, "The Ritual of Sakura", som luktar gott och känns riktigt bra. Eftersom jag kom upp i en viss summa så fick jag med en liten gåva nämnligen små prover av ansiktsrengöring och en ansiktscreme, "The Ritual of Namaste". Dem ska bli spännande att prova.
 
Lite lyx i vardagen!
 
Veckan har gått otroligt fort. Nu var jag hemma i förrgår och igår men idag var jag tillbaka på jobbet igen. Så roligt att träffa alla underbara elever och kollegor🙂.
 
Igår hade Alva och Lotus WL hoppträning igen för Tord Westergren. Träningen gick bra och Lotus var lika glad som alltid när det är hoppträning. Han blir lite stark och glad på slutet men vad gör det?😀
 
 
Idag har jag köpt lite gott till Lotus som han ska få efter ridpassen. Jag har köpt Pavo SlobberMash. Är det någon av er som har erfarenhet av det? Jag har bara hört positivt om det så det ska bli kul att se vad Lotus tycker om detta. Jag tror han kommer att älska det!😍
 
 
Nej, nu ska jag ta tacofredag! Det ska bli så gott! Ett glas vin på det ska jag också unna mig.
 
Önskar er alla en mysig fredagskväll!
Så kul att så många hittar hit och gillar inläggen! Tack!😘
 
Kram på er!
Malin💕
#1 - - Camilla Persson:

Åh älskar också Rituals produkter ☺️

Svar: Visst är de toppenbra!
Malin Lorentzon