Nytt!

Igår kom boken som jag beställt för ett litet tag sedan. Det är en bok full med bra och nyttiga recept. Som några vet så har jag lagt om kosten och äter mer nyttigt nu för tiden. Nu kände att jag behövde ha lite ny inspiration och har länge följt Jennie Kåreblom på instagram eller som hon kallar sig @vvmattraning. Hon har själv tagit fram dessa recept och själv gett ut boken. Grym tjej!💪
 
Det ska bli kul att testa recepten... Nu ska jag bara bestämma mig för vilket...Det finns många att välja på 🙂
 
Idag tog jag sovmorgon. Så skönt, men med sovmorgon kommer huvudvärk ha, ha. Det går ju fixa till i och för sig med alvedon, men kan någon säga mig varför det är så, att man får huvudvärk när man tar sovmorgon... Det händer mig i stort sett jämnt.
 
Lotus var riktigt mjuk och fin idag på ridpasset. Det brukar han i stort sett alltid vara någon dag efter hoppträningen för Tord, så även idag 😍.
 
Nu har Lotus fått lite nytt igen 😀 Tänk vad kul det är att köpa hästsaker! Jag har köpt Lotus ett par "Back on track Royal Quick Wraps" som han ska ha som transportskydd.
Dessa satt perfekt!
 
Nu till våren är jag väldigt sugen på att köpa hem något nytt schabrak, i någon fin vårfärg. Det får det nog bli! Vi får väl se vad det kan bli.
 
I kväll blir det "Mello" här hemma. Några favoriter har jag... Anna Bergendahl och John Lundvik. Vilka håller ni på?
 
Nu önskar jag er en mysig lördagskväll!
Kram Malin💕

#1 - - http://siliiins.blogg.se:

Ååh, den boken lät bra! :)

Svar: Ja, den verkar jättebra! Så nu ska jag börja testa 😊
Malin Lorentzon