Tävlingsdag och debut.

I morse ringde klockan tidigt och vi åkte till stallet. Det var dags för tävling idag i Gottlösa, på Nina och Sissi Liljas ridanläggning. Idag blev det debut för Alva och Lotus i regional 1.10m. Vädret var fint men väldigt blåsigt. Vi åkte från stallet 07.20 vilket var perfekt.
 
Så skönt att det är ljust ute nu så tidigt!
 
När vi kom fram fick Lotus mat och vatten och därefter gick vi banan. Det var hinder överallt, men banan verkade riktigt rolig🙂. Efter det fikade vi innan det var dags att göra iordning Lotus. Det var en pigg och taggad Lotus i blåsten i Gottlösa idag. Det roliga är att han kan vara pigg och lite busig innan, men när väl Alva sitter upp så lugnar han ner sig. Då vet han att han snart ska få göra det han älskar allra mest... hoppa.😊
 
Efter en smått kaosaktig framridning så gick vi in och hoppade fram. Lotus kändes fin. Snart var det dags för Alvas tur. Jag var som alltid fruktansvärt nervös. Det är som om hjärtat ska hoppa ur kroppen på mig tills de börjat hoppa. Då släpper det.
 
 
Alva och Lotus gjorde en jättefin runda med två pet. Målet idag var att de skulle ha en bra känsla, känna att de är på rätt nivå och inte "tagit sig vatten över huvudet" och att vi skulle ha kul. Det hade vi! Alva var nöjd med rundan, visst alla vill rida felfritt men i det här läget var inte det det viktigaste. Höjden var inga problem så nu fortsätter vi på den.
 
Nöjt ekipage😍
 
 Foto: Alva Lorentzon
 
I morgon väntar ännu en tävlingsdag i Gottlösa. Vi tar en sväng dit igen och gör ännu en start i 1.10m 🙂.
 
Nu gäller det att komma i säng tidigt ikväll. En timmes sömn går ju förlorad i natt...
 
Kram Malin💕