Vilken underbar lördag!

publicerat i Gott & Blandat, Lotus WL;
Vilken lördag jag har haft idag. De är rätt sällsynta men idag dök det upp en sådan. Efter frukosten åkte jag till stallet och där blev det uteritt tillsammans med en kompis från stallet. Så mysigt att rida ut och snacka om allt mellan himmel och jord och även dra iväg i galopp och känna hur livet rusar igenom kroppen. Jag älskar det!
 
Jag älskar den här hästen!💓
 
På eftermiddagen tog Johan och jag bilen till Jönköping för att gå på "Kort, glad och tacksam" på Jönköpingskonserthus. Det var sååå bra!
 
 
Det var längesedan jag skrattade så mycket som jag gjorde ikväll! Jag har ont i både käkarna och i magen såhär efteråt 😂. Jag skulle absolut kunna se showen igen.
 
 
 
 
 
Ett exempel på när jag höll på att dö av skratt var när Ola Forsmed var Torsten Flink. Ola är helt fenomenal!😂 Kim Soluki som Anna Book var så kul det med och mycket, mycket annat. Det går inte att berätta allt utan det måste upplevas. Showen är så värd att se så har ni chansen, ta den!
 
 
Showen bjöd på massor av skratt, men när Pernilla sjöng om ensamheten när Theo är hos sin pappa kom det även tårar. Som sagt, en toppenshow!
 
Lördagar som denna tar jag gärna fler av!
 
Hoppas ni också har haft en bra lördag!
Kram Malin💕

Taggar: Lotus WL, Pernilla Wahlgren, kortgladochtacksam;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av http://siliiins.blogg.se:

Lät som en kanonlördag!! :)

Svar: Ja, det var det verkligen!😃
Malin Lorentzon

2:a kommentar, skriven , av Sara Ekman:

Åh vad härligt :D

Svar: Ja, det var det verkligen! 😃
Malin Lorentzon

Kommentera inlägget här :