Äntligen fredag!

Äntligen är det helg och lite chans till återhämtning. I morgon blir det en lugn dag och jag satsar på en lagom lång sovmorgon. Det ska bli så skönt!
 
Idag efter jobbet åkte jag en sväng på stan och gjorde lite ärenden. Nästa helg har vi konfiramtion så jag var och fixade konfirmationspresent. Jag är rätt nöjd med presenterna och hoppas att konfiramdnen också kommer att var det. Därefter åkte jag hem en sväng och tog det lite lugnt.
 
Senare på eftermiddagen åkte vi till stallet och Lotus fick ett pass i paddocken. Vi hade tur för det var uppehåll i regnandet när Alva red så den kunde vara ute. Så skönt! 
 
Direkt eftet stallet åkte jag och tittade på Siri som spelade match mot Forsheda. Matchen slutade 3-3.
 
 
I morgon är det långloppis här i stan. Jag funderar lite på om jag ska ta mig en sväng men har inte bestämt mig än. Annars kanske jag tar mig en sväng ut till torpet. Vi får se hur det blir. Det är dags att börja tänka lite på skolavslutningskläder och något annat än jeans, som jag alltid har på mig annars, kan ju vara kul att ha på sig. Sedan är jag ingen klänningmänniska, men man kan ju kanske ändra sig... Vi får se...
 
Hur har ni haft det? Vad ska ni hitta på i helgen?
 
Nu ska jag bara kolla resultatet av "Lets dance" därefter blir det sängen.
 
Kram Malin💕