Bra start på veckan.

Måndagar brukar vara de tuffaste dagarna på veckan. Den här måndagen var faktiskt en av de bättre. Det känns skönt att börja veckan så. Hur har er start varit?
 
När jag kom hem efter jobbet tog jag mig en microsömn, totalt klubbad sov jag en halvtimme innan det var dags för stallet.
 
Snart framöver ska Alva iväg på praktik och då ska jag ta över all ridning i veckorna, så det är dags att ta tag i ridningen nu. Det gäller att kunna träna Lotus i alla gångarter när hon är borta, så idag tog jag tag i det hela. Alva red först och han var så fin. Därefter tog jag över och det gick över förväntan för att inte ha ridit ordentligt på ett tag. Så kul! Så nu ska jag hålla i det här.
 
 
Jag känner helt klart att magmusklerna och ryggmusklerna är av det sämre slaget, men det kommer troligtvis bli ändring på det framöver 🙂.
 
Brukar ni följa någon på Youtube? Jag har två jag följer, Elin Lewenhaupt och Margaux Dietz. Elin har en mer lantlig youtubekanal, om man kan säga så och Margaux har en massa gott och blandat och så har hon sin son Arnold som är så söt! Det är perfekt att avrunda en kväll med att kolla deras youtubeklipp. Det bjuder ofta på skratt 🙂.
 
Nej, dags att ladda inför en ny dag i morgon!
 
Kram Malin💕
 
 
 
 
#1 - - Anita:

Lät som en bra start på veckan! kram

Svar: Ja, verkligen toppen! 😊
Malin Lorentzon