En fråga!

Herregud, så trött jag är. Sitter här och nästan sover i soffan. Det har sina orsaker. Idag hade jag morgonfodringen i stallet och som alltid så sover jag så dåligt då. Jag är livrädd för att försova mig. Det kan ju kännas rätt onödigt att oroa sig och inte sova ordentligt, men i morse var det tur att jag gjorde det. Jag vaknade 05.00, för som vanligt så måste jag på toa. Jag kollade på min mans väckarklocka och såg tiden. Jag hade 1,5 timmar att sova lite till på. Efter ett tag tyckte jag att jag fick ligga lite väl länge i sängen. Jag kollade mobilen och den var helt DÖD!!!😱 Snacka om kvickt uppvaknande! Jag slängde mig över till min mans sida och såg på klockan att den var 06.20. Då gick jag upp. Jag laddar aldrig min mobil på natten annars, men gjorde det igår bara för att jag glömt ladda under kvällen. Jag vet att laddningen gick igång, men sedan har det väl hänt något. För när jag satte i laddsladden i morse så kom telefonen igång igen, så det var inget fle på den tackolov.
 
Efter morgonfodring och fika hemma så åkte jag tillbaka till stallet. Idag hade jag hand om Lotus och vi tog oss en sväng ut i skogen. Så underbart att rida ut och höra fåglarna kvittra och bara njuta. Lotus är en klippa att rida ut på😍. Idag tog vi oss fram i alla gångarter och när vi galopperar busar han lite i början, men lyssnar på mig och är så snäll!
 
 
Efter middagen åkte vi ut till Skogsbacka. På vägen dit stannade vi på Kvarnkulla trädgård. Där säljer de både inredning och växter av alla de slag. Jag köpte tre nya lavendel, jordgubbsplantor och fröer. Lavendeln planterade jag i landet på framsidan. Lavendel är en gammal växt som de hade förr i tiden vid torp och dessutom är de perfekta till våra bin och andra insekter.
 
En av lavendelplantorna.
 
De planterades längst fram i landet.
 
Nya och gamla jordgubbsplantor får samsas i vårt gamla potatisland.
 
 
I pallkragarna kommer jag att odla rödbetor, jag älskar rödbetor, morötter, salladslök och mangold, som också är en favorit. Jag planterade dem inte idag utan det får bli vid ett senare tillfälle.
 
Ute i Skogsbacka har vi fyra, vad jag tror väldigt gamla träd. Idag blommade de... men vad är det för träd? Det har aldrig blivit någon frukt på dem. Vad tror ni? Har ni någon aning? Lämna gärna en kommentar i sådana fall...
 
 
Så här ser blommorna ut. Visst är de vackra!
 
Hur har ni haft det idag? Vi har haft det sååå kallt! Ni med? Nej, nu hoppas jag att jag kan använda sovmorgonen i morgon.
 
Kram Malin💕