Hoppträning igår.

Visst är det skönt att det kommer regn! Nu behövs det bara lite mer värme så att det börjar växa ordentligt. För just nu är det kallt! Jag fick upp ett minne på facebook idag, att för tre år sedan så premiärbadade vi ute i sjön som finns nära vårt torp. Idag känns det väldigt avlägset att bada.
 
Igår var vi en sväng till Mjölby för hoppträning hos Julia Johansson. På vägen dit visste vi om att det var vägarbete. En kompis från stallet ringde mig på eftermiddagen och sa att man kan få stå och vänta ca 20 minuter, så att vi tänker på att åka i tid. Visst blev det så. Vid ett ställe på vägen så vi fick stå stilla och vänta i 20 minuter. Lotus stod snällt i transporten. Det var första gången som vi blev stående med honom i transporten när vi varit ute och åkt, så det var skönt att han höll sig lugn.
 
Att åka iväg såhär på träning är roligt, inte bara för Alva utan även för mig. Det är superkul att åka iväg och dessutom lär jag mig massor av att stå på backen och höra tränarens tips. 
 
 
Träningen gick riktigt bra! Det känns som om Alva lär sig Lotus bara mer och mer och vi lämnade träningen riktigt nöjda.
 
Här kommer lite filmer från träningen för den som vill kolla 🙂
 
 
Samtidigt som vi var på hoppträning igår spelade Siri fotbollsmatch. De vann matchen med 2-0 och Siri hade gjort en riktigt bra match som back. Stolt mamma igen!🙂
 
I morgon är det äntligen fredag! Veckan har varit fullspäckad så det ska bli skönt att återhämta sig lite. Hur har er vecka varit? Summa kardemumma så har min vecka varit riktigt bra.😊
 
Nej, nu är det dags att ladda betterierna inför fredagen!
 
Kram Malin💕
#1 - - Anita:

Jaa, vi njuter också när regnet är på besök! :D

Svar: Ja, det behövs ju verkligen! Nu får vi hoppas på lite värme också så att gräset kommer igång att växa 😊👍🏼
Malin Lorentzon