Långledigt

En liten försmak av sommarlovet är här, en riktigt ordentlig långhelg. Idag var sista arbetsdagen den här veckan, en riktig kortvecka och det har passat mig bra efter min downperiod som jag har haft för tillfället. Nu ska jag vila mig ordentligt och göra sådant som jag tycker om, precis så som jag gjorde då jag återhämtade mig när jag var sjukskriven. Bara bra och roliga saker. Det har varit mycket nu den här sista tiden. I slutet såhär på terminen är jag riktigt sliten. Det har också hänt grejer på jobbet som påverkat mig mycket, vilket gjort att jag känt mig väldigt nere, men det ska vända det med. Det ska i varje fall bli väldigt skönt med ett lite längre break än vanligt från jobbet.
 
 
Efter jobbet idag tog jag det lugnt en stund innan jag mötte upp Alva i stallet. Lotus fick jobba lite ordenligt idag i paddocken för i morgon väntar hoppträning. Vädret har varit riktigt fint idag men luften har varit riktigt kall. Det ska visst komma in medelhavsvärme framöver, så skönt med lite värme.
 
 
I morgon ska jag starta med en lagom sovmorgon. Därefter ska vi åka en sväng till brorsan, senare på dagen ska vi kolla upp Lotus sadlar och i morgon kväll väntar hoppträning. En riktigt bra torsdag känns det som.
 
Hur har ni det?
 
Kram Malin💕