Äntligen fredag!

Gott & Blandat / Permalink / 0
God fredagskväll på er! Hoppas er fredag har varit bra! Hur skönt är det inte med helg?! Det ska bli helt underbart!
 
Nu är jag riktigt sliten igen och det ska bli skönt med en helg att återhämta sig på. Nu blir det nog en hel del att göra i helgen. Advent är på ingång så det ska bytas gardiner och fixas här hemma och i Skogsbacka. Är ni klara med adventspysslandet?
 
 
Nu tänker inte jag lägga ner alltför mycket krut på en massa pyntande. Här blir det lite lagom. Jag vill inte att det ska bli en belastning att fixa iordning utan det ska kännas bra och som sagt lagom. Jag vet en del år då jag har bytt gardiner överallt...överallt och fixat! Det gör jag inte längre! När jag var sjukskriven för utmattningssyndrom för 7 år sedan så sa min samtalsterapeut "Det blir jul ändå även om inte t.ex. alla gardiner blivit bytta". Det hade hon helt rätt i och det blir det ju och jag är inte sämre än någon annan, men jag kan erkänna att pressen minskar inte precis när man tittar på instagram och ser allt fint som alla andra gör...  
 
I morgon ska jag åka på julmarknad. Det ser jag verkligen fram emot! Jag vet inte när jag var på en julmarknad sist... I morgon åker vi till Gröna Lund i Vireda. Det ska bli så skoj!
 
Nu får ni ha en fortsatt skön fredagskväll!
 
Kram Malin💕
Till top