Avslut på en toppenhelg.

Så är söndagskvällen här. Hur har ni det? 
 
Jag kommer allt att sakna hotellfrukostarna som vi kunnat njuta av i helgen. Så mycket gott att välja på. Nu är det åter till vardagen och tallriken med havregrynsgröt med äppelmos. Ja, ja magen mår nog bäst av det och inte all den där blandningen som det lätt blir på hotell. 
 
 
Efter frukosten idag och utcheckning från hotellet så gick vi hem till Ulla där vi blev bjudna på fika. Det var så gott och trevlig att sitta ner och prata i lugn och ro. Ni ska bara se hur pigg hon är! 90 år och en riktigt krutgumma om jag får säga så. Hon är så gullig, snäll och omtänksam. 
 
Foto från kalaset igår. 
 
När mamma erbjöd sig att diska när vi fikat klart så fick hon ett bestämt "Nej tack! Det gör jag sedan. Något måste jag ju ha att göra!" Nej, där har ni en pigg kvinna på 90 år! 
 
Därefter åkte vi hemåt. När jag kom hem så möttes jag av alla mina fina. Så skönt att komma hem samtidigt som det är roligt att komma iväg. Jag har verkligen haft en toppenhelg! Det har varit så roligt att träffa släkten och umgås med mina föräldrar. 
 
Ikväll har jag jobbat en stund. I morgon ska jag tillbaka till jobbet igen efter några dagars sjukskrivning och höstlov. Jag hoppas och vill att det ska gå bra. 
 
Hoppas ni får en bra start på veckan! 
 
Kram Malin💕
#1 - - Wiktoria :

Va rädd om dig o lyssna på din kropp o knopp!!!
Kram kram 😘😘

Svar: Ja, jag lovar! Tack för omtanken!
Kram 🤗 🥰
malinlorentzon.se

#2 - - Fuji:

Låter som en toppenhelg!
Lycka till på jobbet.

Svar: Ja, det var det 😊
Tack så mycket! 🤗
malinlorentzon.se

#3 - - Lillemor Lorentzon:

Vilken toppenhelg vi har haft

Svar: Ja, verkligen!
malinlorentzon.se

#4 - - Carvin Youngbloom:

Is Ulla Marta's daughter? Is her brother still alive? Was his name Per Birger?

Svar: Yes, Ulla is Märtas daughter. Her brother, Per Birger also called ”Bie”, is not alive anymore.
malinlorentzon.se