Bättre dag idag.

Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 2
Hej på er! Hur har ni det? Visst är det kallt ute!
 
Jag kikar in här en liten kortis idag. Jag har haft en bättre dag på jobbet idag jämfört med igår. Tjohoo, det finns hopp 😁. 
 
 
Ikväll hade jag stallet själv. Alva var på bio och Lotus hade vilodag. Det var sååå skönt att åka ut dit ikväll och fixa i min ensamhet. Det fick ta den tid det tog och då tar det tid 😄. Jag mockade, borstade och gjorde iordning Lotus. Han fick på sig ett lite tjockare täcke. Jag gjorde iordning maten, förberedde maten inför i morgon då vi ska åka på hoppträning och så blev det massor av mys. Han är så mysig och älskar när jag står och kliar honom. 
 
 
När jag kom hem så blev det jobb inför morgondagen. Sedan har jag tittat på "Bergs drömkåk", ett riktigt roligt program. Har ni sett det? 
 
Nu ska jag hoppa i säng och jag hoppas att jag får sova tills klockan ringer i morgon. Det blev inte så den här morgonen... 
 
Kram Malin💕
#1 - - Anita:

Skönt med en bättre dag! Kram

Svar: Ja, det var riktigt skönt! Jag hoppas att det fortsätter så. Kram
malinlorentzon.se

#2 - - Lisa:

Vilken söt kisse och häst. :) Jag älskar Bergs drömkåk. Håller med om att den är rolig :)

Svar: Tack! Ja, de är allt söta Skrållan och Lotus. Visst är det bra, programmet! Men fy så svettigt det måste ha varit när de insåg allt som måste göras. Jag tror det kommer bli toppenfint till slut.
malinlorentzon.se

Till top