En söndag i min smak.

Gott & Blandat, Skogsbacka / Cocker, Cocker Spaniel, Livet på landet, Skogsbacka, Torp, Torpliv / Permalink / 2
Hej på er alla fina! Hur har er söndag varit? Har ni tagit det lugnt, jobbat eller hittat på något skoj?
 
Igår somnade jag i soffan, jag vaknade bara en kortis för att göra mig iordning och hamnade snabbt i sängen för att sova vidare. När jag vaknade i morse så hade jag nästan sovit 12 timmar i sträck! 12 timmar!!! Hur sjukt är inte det! Men så skönt det var! Att dessutom inte bli störd av något är underbart.
 
Ljugarbänken i Skogsbacka 😄
 
Johan och Gustav åkte in till stan efter lunch. Johan skulle på fotboll och Gustav skulle träffa en kompis. Jag och Lilleman stannade kvar. Jag fixade med lite allt möjligt, därefter gick Lilleman och jag på en långpromenad i skogen.
 
💕
 
Det är så vackert ute i naturen nu med alla träd och gula löv. Lilleman får springa lös på vår väg och han är så duktig. Han har hela tiden koll på var jag är och sticker aldrig iväg. (Han är bara lös när det är tillåtet om någon undrar).
 
 
Jag testade inkallning med honom på promenaden. Den finns att se på min instastory på Instagram, @skogsbacka1, om man vill se. Han kom som ett litet skott😍. När vi kom tillbaka fixade jag fika och tittade på världscuphoppningen från Oslo. Det har varit en riktigt bra dag idag med mycket utevistelse och långpromenad!
 
Ikväll har det blivit lite jobb inför den kommande veckan. 
 
Kram Malin💕
#1 - - Anita:

Så fint med alla skiftande löv! :D

Svar: Ja, visst är det!
malinlorentzon.se

#2 - - Bunny Therése:

Så vackra träd :D

Svar: Ja, nu är det så fint ute!
malinlorentzon.se

Till top