En väldigt lång arbetsdag.

Ännu en lång arbetsdag är över. Idag hade vi kvälls-APT där vi bl.a. pratade om hur mycket back BU-nämnden i kommunen ligger. Så deppigt! Det dras in massor i skolans värld och vi som jobbar där sliter som bara den... Hur ska det sluta???
 
Efter APT:n åkte jag hem en kortis för att sedan åka till stallet för kvällsfodring. Alva hade redan fixat den största delen så jag fixade bara lite kassar till Lotus. Hästarna kom in tidigare ikväll, för det regnade massor, så när vi var klara med allt så var det bara att kvällsfodra alla innan vi åkte hem.
 
 
I morgon är det redan onsdag. Det känns som om det bara är måndag-fredag. Veckorna går så väldigt fort! Eller vad säger ni? Tycker ni detsamma?
 
Efter jobbet i morgon ska vi åka till Julia utanför Mjölby för då är det dags för hoppträning för Alva och Lotus WL. Det ska bli väldigt roligt!
 
Hoppas ni har haft en bra tisdag!
 
Kram Malin💕
#1 - - Linnea:

Hej! Jag har precis hittat till din blogg och jag måste säga att den är såå bra! Så roligt att hitta till en hästinriktad blogg med hög kvalitet på både bilder och text. :)

Min häst heter också Lotus, han är dock en islandshäst!

Svar: Åh, vad glad jag blir!!! Vad kul att du gillar den! Vad roligt att du också har en Lotus! Lotushästar är ju fantastiska, eller hur! Ha det bra!
malinlorentzon.se

#2 - - Anonym:

Ibland snurrar livet fortare än annars, det är också konstant mörkt... och kallt. Dags för lite tända ljus och te=)

Svar: Ja, verkligen! Det är så mysigt att tända ljus och dricka te eller kaffe! Har du tips på något gott te?
malinlorentzon.se