Grattis 17 år!

Idag fyller min äldsta 17 år! Det är helt galet hur fort tiden har gått hittills och den kommer nog inte gå saktare... tyvärr. Hon längtar tills nästa år när hon ska fylla arton och bli myndig. Vi pratade om det idag och jag sa det att hon nog inte har några problem att klara sig utan sin mamma, det är nog svårare åt andra hållet, hur jag sa klara mig utan henne. Usch, jag blir så sentimental när det är födelsedagar, då när allt ska vara så kul. Blir ni det också eller är det bara jag?
 
Vi gick upp tidigt idag 05.45 för att hinna fira henne innan hon tog tåget till skolan. Efter jobbet var det dags att förbereda inför kalaset och fixa stallet. Lotus fick ta en vilodag idag. Det passade bra efter träningen igår.
 
Vid 17.00 kom alla gäster och vi bjöd på tacos och till efterrätt blev det olika pajer bland annat äppelpaj, rabarberpaj, vaniljsås och hemmabakad sockerkaka med kanelbullesmak. Så gott!
 
 
Grattis älskade Alva på 17-årsdagen!💕
 
I kväll är jag så galet trött. I morgon ska jag ta mig en skön sovmorgon. Därefter måste jag ut till landet en sväng. Senare i morgon ska vi förbereda inför hopptävlingen i Rappestad på söndag. Igår efteranmälde vi till 1.05m också. Det blir en bra genomkörare inför framtida 1.10m-starter. Det ska verkligen bli jättekul att åka dit! De har bra framridning, framhoppning och ridhus.
 
Nej, nu ska jag softa en stund innan sängen hägrar. Hur har ni haft det såhär veckans sista vardag? Hoppas ni har haft det bra!
 
Kram Malin💕
#1 - - Jessica Högberg:

Stort grattis till 17-åringen=) Ett år kvar, jag minns känslan... Mamman klarar sej nog ska hon se;)
Fredag... skön kväll, gjorde ingenting, haha

Svar: Tack! Jag ska hälsa henne det. 😊 Skönt med en lugn fredagskväll!👍🏼
malinlorentzon.se