Hoppträning hos Julia.

Idag efter jobbet hann jag bara hem en kortis för fika och ombyte. Sedan drog Alva och jag till stallet för att fixa iordning för att åka och hoppträna för Julia Johansson i Mjölby. Innan vi ska iväg så är det riktigt stressigt men vi hade bra tempo och vi kom iväg som vi tänkt.
 
Tittut! 😍
 
Idag tränade ekipagen på att hoppa bana. Först hoppade de fram på olika linjer. Banan var tekniskt sett klurig och det är toppen att träna på det.
 


Träningarna går ofta bra men idag gick det fantastiskt bra! Ni vet sådär bra så leendet fastnar uppe vid öronen. Nu är vi på väg åt rätt håll igen! Alva gjorde en toppenträning med Lotus och det är så roligt att se dem gå framåt! Julia har verkligen hjälpt Alva! Hon är toppen!
 
Svettig Lotus 💗
 
En sak är säker i varje fall och det är det att det är dags att klippa Lotus igen. Han blir så svettig och det är jobbigt för honom med all denna päls. Ja, den här vintern kommer det att bli tre klippningar... minst.
 
Idag har det inte blivit så mycket mer än jobb och hoppträning. Vad har ni hittat på idag? Jag hoppas ni har haft det bra!
 
Kram Malin💕
 
Ps. Tack för era gulliga kommentarer här på bloggen! Blir så glad! Ds.
#1 - - Therese:

vilken fin häst!

Svar: Tack! 😊
malinlorentzon.se