Sele och varningsklockor.

När vår cocker åker med i vår volvo så har han en ordentlig hundbur. I min lilla clio finns det inte utrymme för något sådant så nu har jag köpt honom en bilsele så att han ska åka säkert. Jag har köpt honom en "Ezydog drive harness" en krocktestad och godkänd sele.
 
 
Idag kom dn på posten och när jag kom hem från jobbet så passade jag in den och den passade perfekt! Lilleman har storlek M.
 
 
 
På ryggdelen på selen finns det två ringar som du kan fästa kopplet i. Perfekt! Nu måste vi ut och åka i clion Lilleman och jag 🙂.
 
I morgon är det äntligen fredag! Det ska bli så skönt med helg och att kunna vila. Just nu är jag riktigt sliten. Sliten så in i ...  Jag har huvudvärk varje dag och känner lite att allt är på gränsen. Eftersom jag en gång gått in i väggen ordentligt och vet hur jag fungerar så tar jag varningsklockorna på allvar. Jag vill inte vara med om det igen. Så nu är jag väldigt öppen med hur jag känner, inte som sist, kämpade i det tysta. Det känns bra och det är absolut inget att skämmas för, man är inte sämre än någon annan. Vi är alla olika och efter min utbrändhet så klarar jag inte lika mycket.
 
Hoppas ni har haft en fin torsdag!
 
Kram Malin💕
#1 - - Annie:

Det är bra att du är försiktig och öppen med hur du känner, att gå in i väggen är inte kul.
Bra sele på en söt hund :D

Svar: Nej, det är så lätt att hålla allt för sig själv och det gör inte saken bättre. Jag tror att det blir bättre om man är ärlig och säger som det är, både för en själv och omgivningen.
malinlorentzon.se